Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Επίσκεψη Μανώλη Γλέζου


Σήμερα 10η ημέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΕΥΑΘ ΑΕ, επισκέφθηκε τους απεργούς ο κ. Μανώλης Γλέζος.
Μια από τις λίγες ζωντανές σελίδες της Ιστορίας μας, το μοναδικό σύμβολο αγωνιστικότητας και αντίστασης γέμισε με συγκίνηση, αγωνιστικό παλμό και ενθάρρυνση για την συνέχιση του αγώνα, όλους τους εργαζόμενους. ΄Εδειξε νέες οπτικές γωνίες, τόσο στους παλαιότερους όσο και στους νεότερους, θέσεις των πραγμάτων που δημιουργούν σκέψεις και προβληματισμούς αλλά και ζυμώσεις για νέες διεκδικήσεις που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο για τις γενιές που έρχονται. Αυτά που τόνισε ιδιαίτερα ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Νικ. Γιαννόπουλο και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν
η ανάγκη για σύμπνοια, μαζικότητα και ενότητα όλων των εργαζομένων, μπροστά στους κοινούς αγώνες και στόχους και την πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους.
Η σύντομη επίσκεψη αποτελεί τιμή για τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ που συνεχίζουν δυναμικά τον δίκαιο αγώνα τους, με τις αγωνιστικές θέσεις του κ. Μανώλη Γλέζου, σύμβολο πολιτικής εμπειρίας και ζωντανής ιστορίας.
ΜΙΑ ΕΥΑΘ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.