Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Συνέχιση απεργιακών κινητοποιήσεων

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου το Σωματείο μας τόνισε για άλλη μια φορά τα προβλήματα στην ΕΥΑΘ και ξεκαθάρισε τους λόγους της απεργίας μας. Επειδή πολλές φήμες «κυκλοφόρησαν» σχετικά με την πορεία των απεργιακών μας κινητοποιήσεων σας κάνουμε γνωστό ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά.
Μετά την πρόταση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, χθες 15/1/09, παρατηρήθηκε το φαινόμενο, μέλη της ΕΥΑΘ, και μάλιστα ο ένας Διευθυντής και ο άλλος πρώην διευθυντής, να παίρνουν στο τηλέφωνο συναδέλφους και να τους καλούν να σταματήσουν την κινητοποίηση «αφού το πρόβλημα της Συλλογικής Σύμβασης θεωρείται λυμένο». Ασκούν δηλαδή ένα είδος ψυχολογικού πολέμου.
Τους πληροφορούμε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι. Αν νομίζουν ότι κύριο μέλημα μας είναι η ΣΣΕ, γελαστήκανε!
Κύριο αίτημα μας είναι οι ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Επιτέλους δεν είναι δυνατόν οι συνάδελφοι μας να γίνονται αποδέκτες παραπόνων από συμπολίτες οι οποίοι δίκαια παραπονούνται για ελλιπή εξυπηρέτηση. Φτάνει πια! Συνάδελφοι με άσχετη ειδικότητα κάνουν χειρισμούς σε αντλιοστάσια που υδροδοτούν όλη την πόλη, και μάλιστα σε εγκαταστάσεις μεγάλων ποσοτήτων χλωρίου!
Έχουμε κάνει επανειλημμένως έγγραφα στο ΚΕΠΕΚ και κανείς δε κάνει κάτι. Αν συμβεί κάποιο ατύχημα, εμείς θα είμαστε εδώ, και τότε να δούμε κύριοι Διοικούντες της ΕΥΑΘ ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.
Που θα κρυφτείτε τότε;