Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες!

Σ.Ε.Ε.Υ.Α.Θ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΓΝΑΤΙΑ 127 – 54535 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΗΛ.2310 245.813 – FAX 2310 212.320–ΚΙΝΗΤΟ 6936 516.112
                                                                           
                                                  Θεσ/νίκη Αυγούστου  2015
                                    Αριθ. Πρωτοκόλλου 82  
A N A K O Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε πλήθη προσφύγων από την εμπόλεμη Συρία περνάνε από τη χώρα μας προκειμένου να φτάσουν σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπου είναι και ο προορισμός τους. Η δραματική τους κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο με τον εγκλωβισμό τους στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας Σκοπίων στην Ειδομένη.
Οικογένειες που μέχρι πρόσφατα είχαν μια αξιοπρεπή καθημερινότητα έχουν βρεθεί σε κατάσταση όμοια ή και χειρότερη με αυτή των προγόνων μας όταν ερχόταν πρόσφυγες από την Μ.Ασία και τον Πόντο. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει τα πάντα και χρειάζονται ακόμη και την παραμικρή βοήθεια μας, ήδη ομάδες αλληλεγγύης συγκεντρώνουν τρόφιμα ρούχα κ.α και τα μεταφέρουν εκεί.
Σας παρακαλούμε να προσφέρετε την βοήθεια σας στους ανθρώπους αυτούς και στα παιδιά τους με είδη: Νερό, βρεφικές κρέμες σε βαζάκια, βρεφικές πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, γάλατα, χυμούς ατομικούς, κονσέρβες, φρυγανιές, κρουασάν, μπισκότα, ψωμί συσκευασμένο, λάδι, μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, ντοματοχυμούς, χαρτί υγείας, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, πλαστικές τέντες, νάιλον, σκηνές, κουβέρτες, ρούχα κυρίως παπούτσια.
Συγκέντρωση ειδών: Εγνατια 127 2ος Όροφος 
                                  Τσιμισκή 98 3ος Όροφος