Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Το Σωματείο μας προσφεύγει στο ΣτΕ κατά του Υπερταμείου.

Το Υπερταμείο δημιουργήθηκε με σκοπό την έμμεση ιδιωτικοποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού. Το Υπερταμείο είναι ένα εξελιγμένο ΤΑΙΠΕΔ, πιο απόλυτο, πιο πολύπλοκο, πιο σκοτεινό, με ζωή 100 χρόνια!
Δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων, για να «διορθώσει» τις αποφάσεις του ΣτΕ οι οποίες δημιούργησαν εμπόδια στο ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
Μια από τις αποφάσεις αυτές αφορά το Νερό.
Η Κυβέρνηση με το Υπεροπλο- Υπερταμείο προσπαθεί να βγάλει άκυρο όχι μόνο το ΣτΕ, αλλά και την βούληση των Θεσσαλονικέων που με 98,2% ψήφισαν ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, δημιουργώντας ένα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα), μια έμμεση ιδιωτικοποίηση.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στην νέα προσφυγή μας στο ΣτΕ κατά του Υπερόπλου Τρόικας και Κυβέρνησης, του Υπερταμείου.
Αν  έχετε υδρόμετρο της ΕΥΑΘ στο όνομα σας, σας καλούμε να συμμετέχετε στον νέο δικαστικό αγώνα μας, τα έξοδα τα αναλαμβάνει το Σωματείο μας, χρειαζόμαστε:
Ονοματεπώνυμο
Πατρώνυμο
Διεύθυνση
Αριθ. Ταυτότητας
ΑΦΜ
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Στο mail:  s_e_eyath@yahoo.gr (προσοχή στις κάτω παύλες!) μέχρι το ξημέρωμα της Δευτέρας 28/11/16 στις  07:00.
Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά  για την προσφυγή και θα λάβετε ενημέρωση για τη συνέχεια.
Θα υπάρξουν και άλλες προσφυγές, εξαντλούμε όλα τα όπλα μας απέναντι τους, μεταξύ αυτών και την Δικαιοσύνη, και τους Έλληνες Δικαστές.
Θα ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους σταματήσουμε, όταν οι Κυβερνήσεις πουλάνε την χώρα, ο Λαός οφείλει να την υπερασπιστεί. 
Γνωρίζουμε ότι  οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, καθώς οι Τροικανοί εξελίσσονται μαζί με το κίνημα, μαθαίνουμε και μαθαίνουν.

Σε 100 χρόνια θα έχει μείνει μόνο η Ιστορία του τι κάναμε στα χρόνια της κρίσης, καλούμαστε σήμερα να δημιουργήσουμε το μέλλον. Ένα μέλλον χωρίς Υπερταμείο για τα παιδιά μας και το Νερό μας.